De Klussenier Nico Verhoeven
De Klussenier Nico Verhoeven

Frans Halsstraat 55
2162 CL Lisse

Dien uw offerte-aanvraag in   

0252 42 31 06
06 8360 7039
n.verhoeven@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 53906888

Even voorstellen

Ik ben Nico Verhoeven, getrouwd met Linda en samen hebben wij een zoon Dennis. Al jaren wonen wij met veel plezier in Lisse, het “hartje” van de Bollenstreek.

Sinds 1978 ben ik werkzaam geweest in de bouw en dan voornamelijk de burgerbouw en villabouw. Zo heb ik veel ervaring opgedaan met timmerwerk en divers kleine en grote verbouwingen. Maar ook het contact met particuliere huizenbezitters en werk op maat tot een mooi resultaat brengen doe ik met veel plezier. Ik bewaak daarbij graag de kwaliteit en houd een verbouwing graag in eigen hand. Vandaar dat ik heb besloten om het heft in eigen hand te nemen en mijn eigen klusbedrijf te starten. Via een goede vriend/oud collega van mij, die al jaren Klussenier is, ben ik in contact gekomen met de franchise organisatie van De Klussenier.

Ik sta voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en service. Door mijn jarenlange ervaring kunt u mij voor allerlei klussen inzetten. Van complete zolderverbouwingen met dakvensters en/of dakkapel, renovaties, kasten, kozijnen, schilderwerk en sauswerk tot badkamers en keukens. Ook kan ik diverse tuinklussen zoals tuinmuurtjes en bloembakken metselen en eventueel bekleden met natuursteen en schuttingen, tuinhuisjes, pergola’s en veranda’s plaatsen.

Door mijn netwerk met leveranciers kan ik goed en voordelig inkopen. Dit uiteraard met garantie. Daarnaast ontvangt u ook op geleverde werkzaamheden 12 maanden garantie.

Ik ben u graag van dienst en ik vind het altijd fijn om terug te kijken op een mooi eindresultaat.

Staat er een klus niet bij die u wilt laten uitvoeren dan kunt u mij gerust mailen of bellen. Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om u persoonlijk te woord te staan.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...